Fillimi

 
 

 DOKUMENTET
 Rregullorja Mbi Organizimin dhe Sistematizimin e Punëve dhe Detyrave te punes

Tërhiqe:  201402271354410.140227_RREGULLORJA_E_ORGANIZIMIT_E_SISTEMATIZIMIT_RADONIQI__Finale_20.07.2012. 1.pdf  

 ... 

 Postuar me: 27/02/2014 

 Vendim per te ardhurat personale per inkasante

Tërhiqe:  201205071200550.120504_Aprovuar_06 03 2012BtD_2012_INKASANTET_-.pdf  

 ... 

 Postuar me: 07/05/2012 

 Rregullore për përgjegjësi disciplinore dhe materiale të punëtorëve të K.R.U. RADONIQI sh.a. Gjakovë

Tërhiqe:  201112020854540.111202_Rregullore per pergjegjesi disciplinore.pdf  

 ... 

 Postuar me: 02/12/2011 

 Rregullore mbi Shpenzimet e Parasë në K.R.U.“Radoniqi“SH.A.

Tërhiqe:  201107071229280.110707_RREGULLORE_Mbi_shpenzimet1.pdf  

 ... 

 Postuar me: 07/07/2011 

 Rregullore mbi marrëdhënien në punë të punëtorëve

Tërhiqe:  201104221156130.RREGULLORE MBI MARËDHËNIE NË PUNË TË PUNËTORËVE.pdf  

 ... 

 Postuar me: 22/04/2011 

 Rregulloren per Menaxhimin e Depos

Tërhiqe:  201104221155420.Rregullore per depo.pdf  

 ... 

 Postuar me: 22/04/2011 

 Rregullore për përdorimin e automjeteve të K.R.U “Radoniqi”-Gjakovë

Tërhiqe:  201007290858280.Rregullore për përdorimin e automjeteve të K.R.U “Radoniqi”-Gjakovë.pdf  

 ... 

 Postuar me: 29/07/2010 

 Rregullore mbi procedurat dhe organizimin e sherbimeve me konsumatore

Tërhiqe:  200905291049160.Rreg. për Proc. dhe Org. e Shërb. me Konsu..doc  

 ... 

 Postuar me: 29/05/2009 

 Amnistia per kyqje te paligjshme

Tërhiqe:  200905281117500.ZRRUM_Rregulla_Amnestia_per_Kycje_te_Paligjshme_per_WWW-RevJan05.pdf  

 ... 

 Postuar me: 28/05/2009 

 Rregulla per standardet minimale te sherbimit

Tërhiqe:  200905281115010.ZRRUM_Rregulla_per_Standardet_Minimale_te_Sherbimit_per_WWW-RevJan05.pdf  

 ... 

 Postuar me: 28/05/2009 

 
 LAJMET
URIME FESTA E FITER BAJRAMIT
KRU "Radoniqi" uron konsumatoret

Postuar me:: 2014-07-29

Nënshkrimi i marrëveshjes per financimin e ITUZ
Nënshkrimi i marrëveshjes mes KK Gjakovë, Zyrës Zvicerane dhe KRU RADONIQI Gjakovë për ndërtimin e Impiantit të Trajtimit të Ujërave të zeza ITUZ

Postuar me:: 2014-07-23

APEL PER KONSUMATOR
KRU APELON TE KONSUMATORET PER PERDORIM RACIONAL TE UJET PER TE JU SHMANGUR REDUKTIMEVE

Postuar me:: 2014-07-11

 

 

 
1
KONTAKTI
 
  1  
1
 


 
 
Kontakto me email
 
1
1
 

 Webmail   Radoniqi © 2009  Dizajnuar nga ATI-KOS